Harjoitusryhmät

Harrastuksen aloittaminen on yleisurheilussa helppoa ja vaivatonta! Ryhmiimme ovat tervetulleita kaiken tasoiset liikkujat. Tervetuloa kokeilemaan!

Tällä hetkellä seurassamme toimivat seuraavat harjoitusryhmät:

• Yleisurheilukouluihin on mahdollista osallistua jo 4-vuotiaasta alkaen. Yleisurheilukouluissa harjoitellaan yleisurheilulajeja ikävaiheeseen sopivilla harjoitteilla rennossa ilmapiirissä, opetellaan liikkumisen perustaitoja leikkien ja pelien kautta sekä opetellaan ryhmässä toimimista. Yleisurheilukoulu on rento ja helppo paikka harrastaa.
    • Villikissat 4-5-vuotiaat
    • Mangustit 6-7-vuotiaat
    • Harrasteryhmä 8-12-vuotiaat

• Minivalmennusryhmään on mahdollista osallistua 8-12-vuotiailla iskulaisilla. Jatkoryhmissä harjoitellaan kovaa, mutta rennolla asenteella. Tärkeintä on innostunut asenne liikuntaan. Minivalmennusryhmässä harrastavat voivat valita halutun harjoituskertojen määrän viikossa ja hinta määräytyy sen mukaan. Minivalmennusryhmä on erityisesti kilpailemisesta innostuneille ja kiinnostuneille lapsille.

• Valmennusryhmään on mahdollista osallistua 12-vuotiailla ja sitä vanhemmilla Iskulaisilla. Valmennusryhmät ovat tarkoitettu tavoitteelisesta harjoittelusta innostuneille nuorille.Valmennusryhmässä harrastavat voivat valita halutun harjoituskertojen määrän viikossa ja hinta määräytyy sen mukaan.

Heinolan Isku yleisurheilu järjestää ympärivuotista toimintaa yli 4-vuotiaille tytöille ja pojille. Kesäisin toimimme Urheilupuiston yleisurheilukentällä, muina kausina Tommolan koululla, Jäähallin painisalissa ja Suomen Urheiluopistolla, Vierumäellä. Kaikissa ryhmissä harjoitusten vetämisestä vastaavat koulutetut valmentajat.