Harrasteryhmä 2020/2021

Heinolan Iskun yleisurheilun harrasteryhmä

Ryhmä on suunnattu urheilijoille/liikkujille, jotka haluavat harrastaa yleisurheilua kevyemmin. Sopii myös toisen lajin harrastajille tuomaan harjoitteluun monipuolisuutta ja vaihtelua.

Harjoitukset talvikausi 2020-2021

Syys-/talvikauden harjoitukset 15.10.2020-31.3.2021.

Perusryhmä harjoittelee talvikaudella kaksi kertaa viikossa. Syksyllä lisäksi tiistaina harjoitukset ulkona mahdollisimman pitkään kelien salliessa – liikuntavarustus sen mukaan ollaanko sisällä vai ulkona

Harjoitusajat

Tiistai klo 17.30-19.00 | Heinolan urheilupuisto

Perjantai klo 18.30-20.00 | Vierumäen koulun liikuntasali

Sunnuntai klo 16.30 – 18.00 | Tommola talon liikuntasali, kuntopiiri

(Vuoden 2021 salivuorot voivat muuttua, kun vuorot jaetaan uudelleen vuoden vaihteessa.)

Harjoituskaudet on jaettu talvikauteen (lokakuu-maaliskuu) ja kesäkauteen (huhtikuu -elokuun loppuun).

Kevätkaudelle tulee uudet ilmoittautumiset

Mukaan voi tulla myös kesken  kauden

Syys-/talvikauden hinta 150 € + jäsenmaksu alustavasti 10 € (jäsenmaksu laskutetaan erikseen tammikuussa 2021)

Yksittäisiin harjoituksiin voi osallistua maksamalla 5 euroa / kerta

Mikäli haluaa käydä mukana Pajulahden tiistai käynneillä talviaikana (joita tehdään tarpeen mukaan), niin niistä maksu 8 euroa/kerta.
Mahdollisille seuran järjestämille leireille voi osallistua omakustannushintaan.

Liittyessä maksetaan lisäksi seuran vuosittainen jäsenmaksu 10 euroa.

Mikäli haluaa myöhemmin kilpailla, niin on lunastettava itselle kilpailulisenssi.

Lisätietoja harrasteryhmän toiminnasta antaa:

Ilmoittautuminen Heinolan Iskun harrasteryhmään