Minivalmennusryhmän yleisurheilukoulu

Maanantaisin n. klo 18.00-19.00 (juoksutreeni) aika ja paikka vaihtelee; ulkona/urheiluopisto

Torstaisin klo 19.00-20.00 Sinilähde-talolla

Perjantaisin klo 17.30-19.00 Sinilähde-talolla

 

Ryhmän kuvaus:

Minivalmennusryhmän harjoitukset on suunnattu 2008-2011 syntyneille lapsille. Harjoitukset ovat vauhdikkaita ja monipuolisia. Ryhmän tavoitteena on yleisurheilun lajitaitojen kehittäminen monipuolisen juoksemisen, heittämisen ja hyppäämisen avulla. Harjoittelu koostuu yleisurheilun lajitaitojen, yleistaitojen sekä ominaisuuksien harjoittelemisesta lapsen kehitysvaihe huomioiden. Harjoitellakseen ryhmässä ei tarvitse olla erityislahjakkuus, vaan innostunut asenne harjoittelua kohtaan on tärkeintä ja kipinä kilpailuihin toivottavaa. Harjoituksissa korostuu runsas tekeminen ja kokonaisliikunnan määrä. Ryhmässä opetellaan kilpailuissa käymistä omien valmentajien opastuksella.

 


 

Harjoitusmaksu:

50 euroa tai 70 euroa (riippuen käykö harjoituksissa 1krt tai 2-3krt/vko)  Hintaan sisältyy ohjattuja harjoituksia tammikuu-huhtikuu välisenä aikana ja Iskun jäsenmaksu. (Sisaralennus -5 e toisesta lapsesta)

 

Jatkossa lisenssi ei automaattisesti sisälly harjoitusmaksuun, koska Suomen Urheiluliiton toimintamuutoksen vuoksi lisenssien hankita muuttuu syksystä 2021 alkaen Suomisport-palveluun. Lisenssien hankinnasta lähetämme ohjeet sähköpostitse.

Huom. Harjoituksia on mahdollista tulla kokeilemaan kaksi kertaa ennen harjoitusmaksun maksamista. Mainitsethan tästä ilmoittautumisen yhteydestä.

 

Ryhmän harjoitusmaksu lähetetään huoltajalle sähköpostitse.

 

Mikäli lapsesi olisi halukas tulemaan mukaan yleisurheilukouluun, mutta koronan tai muun tilanteen takia taloudellinen tilanteenne on niin tiukka, että harjoitusmaksun kanssa on hankaluutta, ota yhteyttä rohkeasti meihin. Yu-jaostolla on muutama vapaapaikka ryhmissämme. Käsittelemme tilanteenne luottamuksellisesti. Yhteydenotot: heinolaniskuyu@gmail.com.

 

Ilmoitautuminen ryhmiin

 


Lisätietoja:

heinolaniskuyu@gmail.com