Minivalmennusryhmän yleisurheilukoulu

Keskiviikkoisin klo 18.00-19.00 Tommolan koululla

Perjantaisin klo 17.00-18.30 Vierumäen koululla

 

Ryhmän kuvaus:

Minivalmennusryhmän harjoitukset on suunnattu 2007-2010 syntyneille lapsille. Harjoitukset ovat vauhdikkaita ja monipuolisia. Ryhmän tavoitteena on yleisurheilun lajitaitojen kehittäminen monipuolisen juoksemisen, heittämisen ja hyppäämisen avulla. Harjoittelu koostuu yleisurheilun lajitaitojen, yleistaitojen sekä ominaisuuksien harjoittelemisesta lapsen kehitysvaihe huomioiden. Harjoitellakseen ryhmässä ei tarvitse olla erityislahjakkuus, vaan innostunut asenne harjoittelua kohtaan on tärkeintä ja kipinä kilpailuihin toivottavaa. Harjoituksissa korostuu runsas tekeminen ja kokonaisliikunnan määrä. Ryhmässä opetellaan kilpailuissa käymistä omien valmentajien opastuksella. 

 

Ryhmän valmentajana: Kaisa Rantalainen ja Risto Kalermo

 

Harjoitusmaksut

 1 krt/vko2 krt/vko
Kesältä jatkavat50€70€
Syksyllä aloittavat60€80€

 


 

Hintaan sisältyy ohjattuja harjoituksia 30.9.- 9.12. välisenä aikana, Iskun jäsenmaksu, lisenssi. (Sisaralennus -5 e toisesta lapsesta)

Huom. Harjoituksia on mahdollista tulla kokeilemaan kaksi kertaa ennen harjoitusmaksun maksamista. Mainitsethan tästä ilmoittautumisen yhteydestä. Syksyllä aloittavien hintaan sisältyy urheilijavakuutus ja lisenssi - huomiokaa, että vakuutus ei ole voimassa ennen harjoitusmaksun maksamista.

 

Olemme muuttaneet hiukan maksukäytäntöä edellisistä kausista. Jatkossa osallistumismaksusta tulee lasku huoltajan sähköpostiin.

 

Ilmoitautuminen ryhmiin

 


Lisätietoja:

Kaisa Rantalainen 040 5174437

tai heinolaniskuyu@gmail.com