Kenguruiden yleisurheilukoulu

Keskiviikkoisin klo 18.00-19.00 Sinilähde-talolla

Kengururyhmäläisten on mahdollista osallistua myös minivalmennusryhmän treeneihin sunnuntaisin ja perjantaisin.

 

Ryhmän kuvaus:

Kengururyhmän harjoitukset on suunnattu 2013-2014 syntyneille lapsille. Ryhmän tavoitteena on yleisurheilun lajitaitojen opettelu monipuolisen juoksemisen, heittämisen ja hyppäämisen avulla. Tavoitteena on myös kehittää ryhmässä toimimisen taitoja ja yhteisten pelisääntöjen noudattamista. Kenguruiden harjoituksiin on kiva tulla ja sieltä lähdetään hiki päässä ja posket punaisina.

 


 

Harjoitusmaksu:

50 euroa  Hintaan sisältyy ohjattuja harjoituksia (1krt/vko) syyskuun loppu - joulukuu välisenä aikana ja Iskun jäsenmaksu. (Sisaralennus -5 e toisesta lapsesta).   Mikäli lapsi osallistuu myös su ja pe treeneihin on harjoitusmaksu tällöin 70 euroa.

 

Jatkossa lisenssi ei automaattisesti sisälly harjoitusmaksuun, koska Suomen Urheiluliiton toimintamuutoksen vuoksi lisenssien hankita muuttuu syksystä 2021 alkaen Suomisport-palveluun. Lisenssien hankinnasta lähetämme ohjeet sähköpostitse.

Huom. Harjoituksia on mahdollista tulla kokeilemaan kaksi kertaa ennen harjoitusmaksun maksamista. Mainitsethan tästä ilmoittautumisen yhteydestä.

 

Ryhmän harjoitusmaksu lähetetään huoltajalle sähköpostitse.

 

Mikäli lapsesi olisi halukas tulemaan mukaan yleisurheilukouluun, mutta koronan tai muun tilanteen takia taloudellinen tilanteenne on niin tiukka, että harjoitusmaksun kanssa on hankaluutta, ota yhteyttä rohkeasti meihin. Yu-jaostolla on muutama vapaapaikka ryhmissämme. Käsittelemme tilanteenne luottamuksellisesti. Yhteydenotot: heinolaniskuyu@gmail.com .

 

Ilmoittautuminen ryhmiin

 


Lisätietoja:

heinolaniskuyu@gmail.com