Mangustien yleisurheilukoulu

Keskiviikkoisin klo 17.00-18.00 Sinilähde-talolla

 

Ryhmän kuvaus:

Mangustien harjoitukset on tarkoitettu 2015-2016-syntyneille lapsille. Harjoitusten tavoitteena on liikunnallisten ja motoristen taitojen vahvistaminen monipuolisen juoksemisen, heittämisen ja hyppäämisen avulla. Tavoitteena on myös kehittää  ryhmässä toimimisen taitoja ja yhteisten pelisääntöjen noudattamista. Mangustien harjoituksiin on kiva tulla ja sieltä lähdetään hiki päässä ja posket punaisina.

 


 

Harjoitusmaksu:

50 euroa  Hintaan sisältyy ohjattuja harjoituksia syyskuun loppu - joulukuu välisenä aikana ja Iskun jäsenmaksu. (Sisaralennus -5 e toisesta lapsesta)

 

Jatkossa lisenssi ei automaattisesti sisälly harjoitusmaksuun, koska Suomen Urheiluliiton toimintamuutoksen vuoksi lisenssien hankita muuttuu syksystä 2021 alkaen Suomisport-palveluun. Lisenssien hankinnasta lähetämme ohjeet sähköpostitse.

Huom. Harjoituksia on mahdollista tulla kokeilemaan kaksi kertaa ennen harjoitusmaksun maksamista. Mainitsethan tästä ilmoittautumisen yhteydestä.

Ryhmän harjoitusmaksu lähetetään huoltajalle sähköpostitse.

 

Mikäli lapsesi olisi halukas tulemaan mukaan yleisurheilukouluun, mutta koronan tai muun tilanteen takia taloudellinen tilanteenne on niin tiukka, että harjoitusmaksun kanssa on hankaluutta, ota yhteyttä rohkeasti meihin. Yu-jaostolla on muutama vapaapaikka ryhmissämme. Käsittelemme tilanteenne luottamuksellisesti. Yhteydenotot: heinolaniskuyu@gmail.com .

 

Ilmoittautuminen ryhmiin

 


Lisätietoja:

heinolaniskuyu@gmail.com