Villikissojen yleisurheilukoulu

Keskiviikkoisin klo 17.00-18.00 Sinilähde-talolla

 

Ryhmän kuvaus:

Villikissojen harjoitukset on tarkoitettu 2017-2018-syntyneille lapsille. Ryhmän tavoitteena on motoristen taitojen oppiminen ja kehittäminen yleisurheilua hyödyntäen. Tavoitteena on myös oppia  ryhmässä toimimista ja yhteisten pelisääntöjen noudattamista. Villikissojen harjoituksiin on turvallista tulla ja toiminnassa korostuu liikunnan riemu.

 


 

Harjoitusmaksu:

50 euroa  Hintaan sisältyy ohjattuja harjoituksia syyskuun loppu - joulukuun välisenä aikana ja Iskun jäsenmaksu. (Sisaralennus -5 e toisesta lapsesta)

 

Jatkossa lisenssi ei automaattisesti sisälly harjoitusmaksuun, koska Suomen Urheiluliiton toimintamuutoksen vuoksi lisenssien hankita muuttuu syksystä 2021 alkaen Suomisport-palveluun. Lisenssien hankinnasta lähetämme ohjeet sähköpostitse.

Huom. Harjoituksia on mahdollista tulla kokeilemaan kaksi kertaa ennen harjoitusmaksun maksamista. Mainitsethan tästä ilmoittautumisen yhteydestä.

 

Ryhmän harjoitusmaksu lähetetään huoltajalle sähköpostitse.

 

Mikäli lapsesi olisi halukas tulemaan mukaan yleisurheilukouluun, mutta koronan tai muun tilanteen takia taloudellinen tilanteenne on niin tiukka, että harjoitusmaksun kanssa on hankaluutta, ota yhteyttä rohkeasti meihin. Yu-jaostolla on muutama vapaapaikka ryhmissämme. Käsittelemme tilanteenne luottamuksellisesti. Yhteydenotot: heinolaniskuyu@gmail.com

 

Ilmoittautuminen ryhmiin

 

 


Lisätietoja:

heinolaniskuyu@gmail.com