Valmennus- ja harrasteryhmä syksy 2021

Kuntopalloharjoitteita käytetään monipuolisesti kehittämään nopeusvoimaa ja tekniikkaa kaikkien lajien harjoituksissa. Kuvat Vierumäen koululta.

Heinolan Isku yleisurheilun harraste- ja valmennusryhmä

Pääsääntöinen kohderyhmä 13-17-vuotiaat, mutta mukaan ovat tervetulleita myös aikuiset. Harjoitukset sopivat hyvin myös suunnistajille, hiihtäjille ja kuntoilijoille. Meillä jokainen on tärkeä. Lähtökohtana on ollut se mitä olemme toteuttaneet jo vuosia. Yhdessä tekemällä kuknin kehittyy omalla tasollaan. Me yhdessä olemme Isku.

Harjoitusajat alkaen 29.9.2021

Maanantai   klo 18-19            Juoksuharjoitukset lähtö urheilupuistosta ellei toisin ohjeisteta

Keskiviikko klo 17.30-19.00   Tommola-talo lihaskuntoa ja muuta monipuolista jumppaa alkaen 29.9.2021

Perjantai     klo 18.30-20.00   Sinilähde-talo, kuntopiiri ja monipuolista liikuntaa alkaen 1.10.2021

Syyskauden maksu 120 €

Mitä maksuilla saa?

•                 Harjoittelua valmentajan johdolla

•                 Ohjattuja harjoituksia 3 x/viikko (riippuen urheilijan tasosta ja iästä)

•                 Heinolan Iskun harjoitusvälineiden käyttö

•                 Mahdolliset seuran järjestämät leirit 50 % omavastuuosuudella

•                 Ilmaisen osallistumisen Heinolan Iskun järjestämiin kilpailuihin

•                 Ilmaisen osallistumisen seuracup kisoihin, am-kisoihin, SM-kisoihin, 15- ja nuoremmat pm-kisoihin

•                 Seuran jäsenedut käyttöönsä

•                 SM-kisoista erilliset ohjeistukset

Vain kilpailemaan haluavat, lisenssin + jäsenmaksun maksamalla pääsee edustamaan seuraa, vaikka harjoittelisi valmennusryhmän ulkopuolella.

Lisätietoa valmennusryhmän toiminnasta ja harjoitusmaksuista saat:

Ilmoittaudu mukaan valmennusryhmään alla olevalla lomakkeella. Tämän jälkeen sinut lisätään valmennusryhmän WhatsApp -ryhmään, jossa tapahtuu tarkempi tiedotus liittyen ryhmän toimintaan.

Ilmoittautuminen Heinolan Iskun valmennus- ja harrasteryhmään