Valmennusryhmä 2020/2021

Heinolan Isku yleisurheilun valmennusryhmä

Pääsääntöinen kohderyhmä 13-19-vuotiaat, mutta mukaan ovat tervetulleita myös aikuiset.

Harjoitusajat

Tiistai klo 17.30-19.00 | Heinolan urheilupuisto

Perjantai klo 18.30-20.00 | Vierumäen koulun liikuntasali

Sunnuntai klo 16.30 – 18.00 | Tommola talon liikuntasali, kuntopiiri

(Vuoden 2021 salivuorot voivat muuttua, kun vuorot jaetaan uudelleen vuoden vaihteessa.)

Kausi- ja valmennusmaksu 50e/kk, 11kk ajalta + jäsenmaksu 10e (laskutetaan erikseen tammikuussa). Ensimmäisen laskun 150 euroa eräpäivä 30.10.20 Seuraavat eräpäivät 30.01.2021 ja 30.04.2021.

Muut mahdolliset kulut: Pajulahden/Vierumäen käyttö kaudella 2020-2021 toteutetaan valmentajajohtoisesti. Valmentaja sopii ryhmän kanssa opistojen treeneistä, silloin kun kokee ne tarpeelliseksi. Käynnit toteutetaan Pajulahtilipuilla, joita saa Ristolta - hinta 6e / harjoitus ja kyydit sovitaan huoltajien kanssa.

Mitä maksuilla saa?

•                 Harjoittelua valmentajan johdolla

•                 Ohjattuja harjoituksia 2-7x/viikko (riippuen urheilijan tasosta ja iästä) + harjoitusohjelma omatoimisiin harjoituksiin

•                 Heinolan Iskun harjoitusvälineiden käyttö

•                 Kilpailulisenssin

•                 Mahdolliset seuran järjestämät leirit 50 % omavastuuosuudella

•                 Ilmaisen osallistumisen Heinolan Iskun järjestämiin kilpailuihin

•                 Ilmaisen osallistumisen seuracupin kisoihin, am-kisoihin, SM-kisoihin, 15-vuotiaat ja nuoremmat pm-kisoihin

•                 Seuran jäsenedut käyttöönsä

•                 SM-kisoista erilliset ohjeistukset

Vain kilpailemaan haluavat, lisenssin + jäsenmaksun maksamalla pääsee edustamaan seuraa, vaikka harjoittelisi valmennusryhmän ulkopuolella.

Lisätietoa valmennusryhmän toiminnasta ja harjoitusmaksuista saat:

Heidi Johansson, 044 0481829

Ilmoittaudu mukaan valmennusryhmään alla olevalla lomakkeella. Tämän jälkeen sinut lisätään valmennusryhmän WhatsApp -ryhmään, jossa tapahtuu tarkempi tiedoitus liittyen ryhmän toimintaan.

Ilmoittautuminen Heinolan Iskun valmennusryhmään