Villikissat: 4-5-vuotiaat

Kesäkauden harjoitukset päättyneet. Alla tietoa syyskauden treeneistä.


Syyskauden harjoitukset:

Keskiviikkoisin klo 17.00-18.00 Sinilähde-talolla

(27.9. alkaen)

Ryhmän kuvaus:

Villikissojen harjoitukset on tarkoitettu 2018-2019-syntyneille lapsille. Ryhmän tavoitteena on motoristen taitojen oppiminen ja kehittäminen yleisurheilua hyödyntäen. Tavoitteena on myös oppia  ryhmässä toimimista ja yhteisten pelisääntöjen noudattamista. Villikissojen harjoituksiin on turvallista tulla ja toiminnassa korostuu liikunnan riemu.

Harjoitusmaksu:

50 euroa  Hintaan sisältyy ohjattuja harjoituksia syyskuu-joulukuu välisenä aikana ja Iskun jäsenmaksu. (Sisaralennus -5 e toisesta lapsesta.)

Lasku lähetetään huoltajalle sähköpostitse.

Huom. Harjoituksia on mahdollista tulla kokeilemaan kaksi kertaa ennen harjoitusmaksun maksamista. Mainitsethan tästä ilmoittautumisen yhteydestä.

Lisenssi ei automaattisesti sisälly harjoitusmaksuun, koska Suomen Urheiluliiton toimintamuutoksen vuoksi lisenssien hankinta on muuttunut syksystä 2021 alkaen Suomisport-palveluun. Lisenssin hankinnasta löydät lisätietoa erilliseltä sivulta:  Lisenssit


Mikäli lapsesi olisi halukas tulemaan mukaan yleisurheilukouluun, mutta taloudellinen tilanteenne on niin tiukka, että harjoitusmaksun kanssa on hankaluutta, ota yhteyttä rohkeasti meihin. Yu-jaostolla on muutama vapaapaikka ryhmissämme. Käsittelemme tilanteenne luottamuksellisesti. Yhteydenotot: heinolaniskuyu@gmail.com


Lisätietoja:

heinolaniskuyu@gmail.com