9. HEINOLAN KAUPUNKIPUISTOJUOKSU

Lauantaina 28.7.2018

Järjestyksessään yhdeksäs Heinolan kaupunkipuistojuoksu juostaan lauantaina 28.7.2018 klo 12:00. Juoksu sijoittuu edellisten kaupunkijuoksutapahtumien tavoin Heinolan kauniisiin puistomaisemiin aivan vesistön äärelle. Matkoina on puolimaraton ja 1/4 maraton (n. 10 km).

Heinolan kaupunkipuistojuoksun kisatoimisto sekä lähtö- ja maalialue ovat Heinolan Kylpylänrannan alueella. Reitin maasto on suhteellisen tasaista ja alusta pääasiassa hiekkatietä.

Ilmoittautumismaksut:

25 euroa   (10.6. mennessä)

35 euroa   (22.7. mennessä)

40 euroa   (jälki-ilmoittautuessa paikanpäällä viimeistään klo 11:00)

(Juoksija-kortilla 25 ja 35 euron maksuista 2 euron alennus)

Kerää 4 henkilön joukkue ja saatte 5 euron alennuksen osallistumismaksuun. Ilmoitathan joukkueesi nimen ilmoittautumisvaiheessa.

Huom! Alennuksia ei kuitenkaan voi yhdistää. Et siis voi vähentää loppusummasta sekä juoksijakortti- että joukkuealennusta.

Kaikille osallistujille osallistujapalkinto. Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan palkintoja.

Tule ja koe Suomen kenties kaunein juoksureitti!

Lisätietoja: marja.kiander@gmail.com tai p. 050-5528659

Ilmoittaudu Heinolan kaupunkipuistojuoksuun:

Ilmoittautuminen Heinolan kaupunkipuistojuoksuun

Ilmoittautuminen vahvistuu vasta kun ilmoittautumismaksu on suoritettu. Alla maksuohjeet:

MAKSUN TIEDOT:

Saaja:     Heinolan Isku Yleisurheilujaosto
Tilinumero:    FI73 4212 1220 0639 49
Viestitekstiin kirjoitettava:SARJA, MATKA, KILPAILIJAN NIMI, SEURA
 (Esim.: M 1/2, Möttönen Matti, Heinolan Isku)

Maksun suuruus riippuu ilmoittautumisajankohdasta.

Ilmoittautumismaksut:

25 euroa   (10.6. mennessä)

35 euroa   (22.7. mennessä)

Alennukset:

- Juoksija-kortilla 25 ja 35 euron maksuista 2 euron alennus. Vaatii Juoksija-kortin numeron ilmoittamisen ilmoittautumisen yhteydessä.

- Joukkuealennus -5 eur/hlö (Esim. jos osallistumismaksujenne suuruus olisi normaalisti 35 eur/hlö, saa jokainen joukkueen jäsen 5 euron alennuksen eli loppusummaksi tulisi 30 eur/hlö). Vaatii joukkueen nimen ilmoittamisen ilmoittautumisen yhteydessä.

Tapahtumaa tukemassa: