8. Heinolan kaupunkipuistojuoksu

Lauantaina 29.7.2017 klo 14.00

Järjestyksessään kahdeksas Heinolan kaupunkipuistojuoksu juostaan lauantaina 29.7.2017 klo 14.00. Juoksu sijoittuu edellisten kaupunkijuoksutapahtumien tavoin Heinolan kauniisiin puistomaisemiin aivan vesistön äärelle. Matkoina on puolimaraton ja 1/4 maraton (n. 10 km).

Heinolan kaupunkipuistojuoksun kisatoimisto sekä lähtö- ja maalialue ovat Heinolan Kylpylänrannan alueella. Reitin maasto on suhteellisen tasaista ja alusta pääasiassa hiekkatietä.

Ilmoittautumismaksut:

25 euroa   (31.5. mennessä)

35 euroa   (23.7. mennessä)

40 euroa   (jälki-ilmoittautuessa paikanpäällä klo 12.00 mennessä)

(Juoksija-kortilla 25 ja 35 euron maksuista 2 euron alennus)

Uutta vuoden 2017 juoksussa! Kerää 4 henkilön joukkue ja saatte 5 euron alennuksen osallistumismaksuun. Ilmoitathan joukkueesi nimen ilmoittautumisvaiheessa.

Huom! Alennuksia ei kuitenkaan voi yhdistää. Et siis voi vähentää loppusummasta sekä juoksijakortti- että joukkuealennusta.

Kaikille osallistujille osallistujapalkinto. Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan palkintoja.

Tule ja koe Suomen kenties kaunein juoksureitti! Ks. facebook sivut Heinolan Kaupunkipuistojuoksu

Lisätietoja: marja.kiander@gmail.com tai p. 050-5528659

Ilmoittautuminen vahvistuu vasta kun ilmoittautumismaksu on suoritettu. Alla maksuohjeet:

MAKSUN TIEDOT:

Saaja:     Heinolan Isku Yleisurheilujaosto
Tilinumero:    FI73 4212 1220 0639 49
Viestitekstiin kirjoitettava:SARJA, MATKA, KILPAILIJAN NIMI, SEURA
 (Esim.: M 1/2, Möttönen Matti, Heinolan Isku)

Maksun suuruus riippuu ilmoittautumisajankohdasta.

Ilmoittautumismaksut:

25 euroa   (31.5. mennessä)

35 euroa   (23.7. mennessä)

Alennukset:

- Juoksija-kortilla 25 ja 35 euron maksuista 2 euron alennus. Vaatii Juoksija-kortin numeron ilmoittamisen ilmoittautumisen yhteydessä.

- Joukkuealennus -5 eur/hlö (Esim. jos osallistumismaksujenne suuruus olisi normaalisti 35 eur/hlö, saa jokainen joukkueen jäsen 5 euron alennuksen eli loppusummaksi tulisi 30 eur/hlö). Vaatii joukkueen nimen ilmoittamisen ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätietoja:

• Kilpailutoimisto aukeaa klo 10.00 Kylpylän rannassa.

• Jälki-ilmoittautumiset on tehtävä klo 12 mennessä, mutta numerot voi noutaa vielä tuntia myöhemminkin eli klo 13 mennessä.

• Arvotavarat on mahdollista saada säilytykseen kisakansliaan.

• Pukeutumis- ja peseytymistilat sijaitsevat Kylpylän uimarannan yleisissä tiloissa.

• Arvontapalkintoja voi noutaa kilpailunumeroa vastaan klo 15.00 jälkeen.

• Juoksun ajanotto tapahtuu kilpailunumerossa olevalla tunnisteella.

• Kilpailijainfon löydät täältä.

• Juomapisteillä tarjottavat juomat ovat vesi sekä urheilujuoma.

• Reaaliaikainen tulosseuranta

Tapahtumaa tukemassa: