Kunniakierros 2021

TUNNELMAA JA TULOSTA URHEILUKENTÄLLÄ

Heinolan Iskun yleisurheilujaosto järjestää keskiviikkona 6.10.21 klo 18.00 alkaen perinteisen KUNNIAKIERROS varainhankintakampanjan. Tavoitteenamme on kerätä kasaan 10 000 euron potti, joka käytetään kokonaisuudessaan lasten ja nuorten yleisurheilun kausimaksuihin. Tällä tavoin tarjoamme mahdollisimman monelle lapselle ja nuorelle mahdollisuuden tulla mukaan toimintaan ilman erillistä maksua.

Heinolan tapahtuma toteutetaan urheilukentällä hämärän aikana tunnelmavalaistuksessa. Radan reunat on valasitu lyhdyillä ja lisäksi toivomme osallistujien tuovan mukanaan oman valonlähteen (Led kynttilä/lyhty). Kutsumme teidät mukaan tapahtumaan tukemaan paikkakunnan lasten/nuorten liikkumista yleisurheilun muodossa. Samalla teillä on mahdollisuus tehdä yritystoimintaanne näkyväksi Kunniakierros-tapahtuman aikana.

Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton ja sen jäsenseurojen yhteinen varainkeruukampanja, jonka urheiluseurat organisoivat paikallisesti. Kunniakierrosperinne on jatkunut jo 40 vuotta ja seurat ovat keränneet varoja toimintaansa yli 33 miljoonaa euroa. Kampanjan tuotto käytetään yleisurheilutyöhön seuroissa, piireissä ja SUL:ssa.

Kunniakierroksen ideana on haastaa seuraväki keräämään tukijoita yrityksiltä ja yksityishenkilöiltä. Keräys huipentuu seuran yhteiseen kunniakierrostapahtumaan loppukevään ja alkukesän aikana. Osa seuroista järjestää tapahtuman syksyllä. Keräys tapahtuu keräyslomakkeilla tai Kunniakierros-sovelluksen avulla. Minimi tukisumma on 15 euroa eikä käteismaksuja saa kerätä. Luvatuista tukisummista lähetetään laskut sähköpostitse tai paperipostina kunniakierrostapahtuman jälkeen. Kunniakierrostapahtumassa kuntoillaan 60 minuuttia hyvässä hengessä ikään tai kuntoon katsomatta. Samalla tapaat seuran nuoria urheilijoita, joihin kerätty tuki kohdistuu.