Missio, visio ja arvot

Missio = yhteinen tehtävämme

Liikunnan iloa läpi elämänkaaren!

Liikunta on aina lähtökohtaisesti iloinen ja hyödyllinen asia kaikille sen harrastajille. Se sykkii terveyttä ja yhteisöllisyyttä. Sitä perinnettä haluamme jatkaa ja siirtää myös tuleville sukupolville. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisuus olla Iskun toiminnassa mukana jokaisessa elämänvaiheessa ja tilanteessa. Lapsena tämä toteutuu urheilukoulun ja harjoitusryhmän kautta. Nuoret voivat jatkaa Iskussa urheilijoina, ohjaajina tai seuratoimijoina. Aikuiset voivat olla mukana kuntoliikuntaryhmissä, ohjaus- ja valmennustehtävissä, toiminnan järjestelijöinä tai mukana kannustamassa omia lapsiaan. Senioreita tarvitaan edelleen mukaan valmennustehtäviin, kilpailujen järjestelyihin ja opastamaan nuorempia seuratoimijoita. Erittäin tärkeää on, että jäsenemme ja toiminnassa vaikuttavat ihmiset nauttivat Iskussa tekemästään työstä.

Visio = jatkuva näkymme

”Iskun harjoituksiin ja tapahtumiin on kiva mennä, siellä saa onnistumisen elämyksiä ja kokee kuuluvansa joukkoon”

Yleisurheilijaosto haluaa toteuttaa tätä näkyä järjestämällä hyvin organisoituja tapahtumia ja harjoituksia, joita johtavat koulutetut ja toimintaan perehtyneet ohjaajat ja tapahtumanjärjestäjät. Erityisesti panostamme lapsille ja nuorille suunnattuun harrastustoimintaan. Tavoitteenamme on, että Heinolassa on mahdollista harrastaa yleisurheilua läpi lapsuuden ja nuoruuden. Erityisesti panostamme 5-15-vuotialle suunnattuun laadukkaaseen junioritoimintaan. Olemme luotettava ja vastuullinen kilpailujärjestäjä. Järjestämämme tapahtumat osoittavat seuramme olevan hyvin organisoitu. Tulevaisuudessa järjestämme myös aikuisten kuntoliikuntatoimintaa juoksukoulun, aikuisten yleisurheilukoulun ja yhteislenkkien avulla. Iskussa et jää yksin!

Arvot

Liikunnan ilo

Iskun mission ydin on liikunnan ilo, joka kasvaa ja kehittyy yhteisön voimakkaalla tuella. Se näkyy harjoituksissa, tapahtumissa, viestinnässä ja yhteenkuuluvuuden tunteena, joka kantaa läpi elämän.

Iskulaisuus

Heinola voi olla ylpeä Iskusta, koska Isku kasvattaa kotiseutuhenkeä.

Paikallisuus

Isku korostaa ja rakentaa osaltaan hyvää kasvuympäristöä ja siten tukee perheiden ja sidosryhmien kasvatustyötä.