Seura-asutilaus

Heinolan Isku on tilaamassa uusia seura-asuja.

Iskun pääseuran johtokunnan ajatuksena on, että koko seuralla olisi yhtenäinen asu. Tässä tapauksessa se koskee erityisesti alla olevaa takkia. Siihen on helppo yhdistää jo olemassa olevat mustat housut tai voit tilata samalla tilauksella takkiin sopivat housut.

Asujen minimitilausmäärä/tuote on 10kpl. Eli jos koko seuran tilausmäärä/tuote jää alle 10 kappaleen niin tilaus peruuntuu ko. tuotteen osalta. Tällaisessa tilanteessa ilmoitamme henkilöille, jotka ovat tuotteen tilanneet.

Tilaus tapahtuu alla olevalla lomakkeella viimestään perjantaina 15.3. Tilaus on sitova. Tuotteiden maksusta informoidaan tarkemmin tilauksen tehneitä. Tuotteet luovutetaan tilaajalle vasta, kun maksu on suoritettu.

Asujen mallit kokeiltavissa. Olethan pikaisesti yhteydessä Risto Kalermoon p. 0445500825 / risto.kalermo@mbnet.fi

Heinolan Iskun uusi edustusasu koko seuralle. Sekä yleisurheilun edustusasut.

Harjoitukseen ja kuntoiluun tarkoitettu takki, likaa ja vettä hylkivästä micromateriaalista. Takki on leikkaukseltaan väljä ja siinä on elastisia osia liikkuvuuden parantamiseksi. 74 euroa
Takkiin sopivat housut. Väri musta. Takin tilaaminen ei edellytä housujen tilaamista. 45 euroa
Hihaton edustuspaita. 30 euroa
Naisten lyhyt toppi. 35 euroa