Harrasteryhmät

Tällä hetkellä seurassamme toimivat seuraavat harjoitusryhmät:

Yleisurheilukouluihin on mahdollista osallistua jo 4-vuotiaasta alkaen. Yleisurheilukouluissa harjoitellaan yleisurheilulajeja ikävaiheeseen sopivilla harjoitteilla rennossa ilmapiirissä, opetellaan liikkumisen perustaitoja leikkien ja pelien kautta sekä opetellaan ryhmässä toimimista. Yleisurheilukoulu on rento ja helppo paikka harrastaa. 

Minivalmennusryhmään on mahdollista osallistua 10-16-vuotiailla iskulaisilla. Minivalmennusryhmässä harjoitellaan kovaa, mutta rennolla asenteella. Tärkeintä on innostunut asenne liikuntaan. Minivalmennusryhmässä harrastavat voivat valita halutun harjoituskertojen määrän viikossa ja hinta määräytyy sen mukaan. Minivalmennusryhmä on erityisesti kilpailemisesta innostuneille ja kiinnostuneille lapsille. Lue lisää Minivalmennusryhmästä.


Juoksutreeniryhmän harjoitukset sopivat kaikentasoisille juoksijoille. Ryhmässä harjoitellaan talvikaudella Vierumäellä sisätiloissa ja kun lumet sulaa, siirrytään treenaamaan ulos vaihtuviin harjoitusympäristöihin. Lue lisää Juoksutreeniryhmästä.


Yhteisessä peruskuntotreeniryhmässä on tarkoitus ylläpitää ja kehittää peruskuntoa monipuolisesti liikkuen. Ryhmässä eri-ikäiset juniorit ja aikuisliikkujat treenaavat yhdessä hyvällä ja rennolla fiiliksellä. Yhteinen peruskuntotreeni toteutuu vain syys- ja kevät kaudella.