Mangustit 6-7-vuotiaat

Kesäkauden harjoitukset päättyneet. Alla tietoa syyskauden treeneistä.


Syyskauden harjoitukset:

Keskiviikkoisin klo 17.00-18.00 Sinilähde-talolla

(27.9. alkaen)


Ryhmän kuvaus:

Mangustien harjoitukset on tarkoitettu 2016-2017-syntyneille lapsille. Harjoitusten tavoitteena on liikunnallisten ja motoristen taitojen vahvistaminen monipuolisen juoksemisen, heittämisen ja hyppäämisen avulla. Tavoitteena on myös kehittää  ryhmässä toimimisen taitoja ja yhteisten pelisääntöjen noudattamista. Mangustien harjoituksiin on kiva tulla ja sieltä lähdetään hiki päässä ja posket punaisina.

Harjoitusmaksu:

50 euroa  Hintaan sisältyy ohjattuja harjoituksia syyskuu - joulukuu välisenä aikana ja Iskun jäsenmaksu. (Sisaralennus -5 e toisesta lapsesta.)

 Lasku lähetetään huoltajalle sähköpostitse. 

Huom. Harjoituksia on mahdollista tulla kokeilemaan kaksi kertaa ennen harjoitusmaksun maksamista. Mainitsethan tästä ilmoittautumisen yhteydestä.


Lisenssi ei automaattisesti sisälly harjoitusmaksuun, koska Suomen Urheiluliiton toimintamuutoksen vuoksi lisenssien hankinta on muuttunut syksystä 2021 alkaen Suomisport-palveluun. Lisenssin hankinnasta löydät lisätietoa erilliseltä sivulta:  Lisenssit


Mikäli lapsesi olisi halukas tulemaan mukaan yleisurheilukouluun, mutta taloudellinen tilanteenne on niin tiukka, että harjoitusmaksun kanssa on hankaluutta, ota yhteyttä rohkeasti meihin. Yu-jaostolla on muutama vapaapaikka ryhmissämme. Käsittelemme tilanteenne luottamuksellisesti. Yhteydenotot: heinolaniskuyu@gmail.com .


Lisätietoja:

heinolaniskuyu@gmail.com