Kengurut 8-9-vuotiaat

Harjoitukset ovat juoksutreenejä lukuunottamatta joulutauolla. 


Kevätkauden harjoitukset:

Keskiviikkoisin klo 18.00-19.00 Sinilähde-talolla

Perjantaisin klo 17.00-18.30 Sinilähde-talolla

(10.1. alkaen)

Sunnuntaisin juoksutreeni n. klo 17.00-18.00,  aika ja paikka vaihtelee (Tarkempi tiedotus harjoituksista whatsapp-ryhmässä. Harjoitukset ovat käynnissä ympäri vuoden.)

Ryhmän kuvaus:

Kengururyhmän harjoitukset on suunnattu 2015-2016 syntyneille lapsille. Ryhmän tavoitteena on yleisurheilun lajitaitojen opettelu monipuolisen juoksemisen, heittämisen ja hyppäämisen avulla. Tavoitteena on myös kehittää ryhmässä toimimisen taitoja ja yhteisten pelisääntöjen noudattamista. Kenguruiden harjoituksiin on kiva tulla ja sieltä lähdetään hiki päässä ja posket punaisina.

Harjoitusmaksu:

50 euroa  Hintaan sisältyy ohjattuja harjoituksia (1 krt/vko) tammikuu - huhtikuu välisenä aikana ja Iskun jäsenmaksu. (Sisaralennus -5 e toisesta lapsesta.)  Mikäli lapsi osallistuu useampaan kuin yhteen treeniin viikossa, on harjoitusmaksu tällöin 70 euroa.

 Lasku lähetetään huoltajalle sähköpostitse. 

Huom. Harjoituksia on mahdollista tulla kokeilemaan kaksi kertaa ennen harjoitusmaksun maksamista. Mainitsethan tästä ilmoittautumisen yhteydestä.


Lisenssi ei automaattisesti sisälly harjoitusmaksuun, koska Suomen Urheiluliiton toimintamuutoksen vuoksi lisenssien hankinta on muuttunut syksystä 2021 alkaen Suomisport-palveluun. Lisenssin hankinnasta löydät lisätietoa erilliseltä sivulta:  Lisenssit


Mikäli lapsesi olisi halukas tulemaan mukaan yleisurheilukouluun, mutta taloudellinen tilanteenne on niin tiukka, että harjoitusmaksun kanssa on hankaluutta, ota yhteyttä rohkeasti meihin. Yu-jaostolla on muutama vapaapaikka ryhmissämme. Käsittelemme tilanteenne luottamuksellisesti. Yhteydenotot: heinolaniskuyu@gmail.com .


Lisätietoja:

heinolaniskuyu@gmail.com