Minivalmennusryhmä 10-16-vuotiaat

Kesäkauden harjoitukset päättyneet. Alla tietoa syyskauden treeneistä.


Syyskauden harjoitukset:

Keskiviikkoisin klo 19.00-20.00 Sinilähde-talolla

Perjantaisin klo 17.00-18.30 Sinilähde-talolla

(27.9. alkaen)

Sunnuntaisin juoksutreeni n. klo 17.00-18.00,  aika ja paikka vaihtelee (Tarkempi tiedotus harjoituksista whatsapp-ryhmässä. Harjoitukset ovat käynnissä ympäri vuoden.)

Ryhmän kuvaus:

Minivalmennusryhmän harjoitukset on suunnattu 2007-2013 syntyneille lapsille. Harjoitukset ovat vauhdikkaita ja monipuolisia. Ryhmän tavoitteena on yleisurheilun lajitaitojen kehittäminen monipuolisen juoksemisen, heittämisen ja hyppäämisen avulla. Harjoittelu koostuu yleisurheilun lajitaitojen, yleistaitojen sekä ominaisuuksien harjoittelemisesta lapsen kehitysvaihe huomioiden. Harjoitellakseen ryhmässä ei tarvitse olla erityislahjakkuus, vaan innostunut asenne harjoittelua kohtaan on tärkeintä ja kipinä kilpailuihin toivottavaa. Harjoituksissa korostuu runsas tekeminen ja kokonaisliikunnan määrä. Ryhmässä opetellaan kilpailuissa käymistä omien valmentajien opastuksella.

Harjoitusmaksu:

50 euroa tai 70 euroa (riippuen käykö harjoituksissa 1krt tai 2-3krt/vko)  Hintaan sisältyy ohjattuja harjoituksia syyskuu - joulukuu välisenä aikana ja Iskun jäsenmaksu. (Sisaralennus -5 e toisesta lapsesta)

  Lasku lähetetään huoltajalle sähköpostitse. 

Huom. Harjoituksia on mahdollista tulla kokeilemaan kaksi kertaa ennen harjoitusmaksun maksamista. Mainitsethan tästä ilmoittautumisen yhteydestä.

Lisenssi ei automaattisesti sisälly harjoitusmaksuun, koska Suomen Urheiluliiton toimintamuutoksen vuoksi lisenssien hankinta on muuttunut syksystä 2021 alkaen Suomisport-palveluun. Lisenssin hankinnasta löydät lisätietoa erilliseltä sivulta:  Lisenssit


Mikäli lapsesi olisi halukas tulemaan mukaan yleisurheilukouluun, mutta taloudellinen tilanteenne on niin tiukka, että harjoitusmaksun kanssa on hankaluutta, ota yhteyttä rohkeasti meihin. Yu-jaostolla on muutama vapaapaikka ryhmissämme. Käsittelemme tilanteenne luottamuksellisesti. Yhteydenotot: heinolaniskuyu@gmail.com.


Lisätietoja:

heinolaniskuyu@gmail.com